Joordens Vacature

Administratief medewerker (M/V, 32/40 uur p/w)

Ben jij de eigenwijze persoon die ons team komt versterken?
We zijn op zoek naar een nieuwe collega die niet alleen graag administratie bijhoudt, maar tegelijkertijd ook kritisch naar de dagelijkse processen durft te kijken en vernieuwingen wil doorvoeren.

Wie zijn wij?
Wij zijn Joordens’ Zaadhandel B.V. Al meer dan 100 jaar concentreren wij ons vol passie op het veredelen, telen en verkopen van zaden van groenbemesters, grassen en andere gewassen.
Wat ooit begon als klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming die alweer bijna 30 jaar onderdeel uitmaakt van de Franse R.A.G.T.-groep.
We zijn een informele organisatie waar hard gewerkt wordt maar waar we op vrijdagmiddag ook samen gezellig de week afsluiten.

Achtergrond van de vacature
Joordens is ambitieus en volop in beweging. Voor de komende jaren hebben we een aantal leuke uitdagingen waaronder de implementatie van een nieuw ERP pakket.
Deze vacature is ontstaan als gevolg van de groei van onze activiteiten en is een uitbreiding op het huidige team.

Wat ga je doen?
Aan het einde van je werkweek kom je tot de conclusie dat je hard gewerkt hebt en veel verschillende werkzaamheden verricht hebt.
Je hebt je onder meer bezig gehouden met het verwerken van verkooporders en het opvolgen van klantbetalingen. Daarnaast heb je inkooporders geregistreerd en inkoopfacturen verwerkt.
Tussendoor heb je nog even snel de telefoon aangenomen, de directie-agenda bijgewerkt, een presentatie in elkaar gezet en heb je ook nog de analyseresultaten van de NAK-keuringen verwerkt. Tussen al deze onderwerpen door heb je gelukkig wel nog tijd gehad om een praatje te maken met je collega’s.
Maar het allerleukste was nog wel dat je trots mag zijn op manier waarop jij veranderingen hebt doorgevoerd om de zaken net even iets efficiënter te laten verlopen.

Wat zijn jouw talenten?
We verwachten van jou dat je uitblinkt op een aantal specifieke competenties
– Je bent een energiek persoon die graag vernieuwend bezig is.
– Je verwerkt gegevens snel en met een grote nauwkeurigheid
– Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden
– Je bent een echte teamspeler
Verder ben je in het bezit van een MBO niveau 4 diploma in een administratieve richting. Je beheerst de Engelse taal goed en als je Frans, Duits en/of Spaans spreekt is dat helemaal fantastisch.

Wat kunnen wij jou bieden?
We bieden je een baan in een leuk en divers team in een uitdagende werkomgeving.
Daar ontvang je natuurlijk een goed salaris, pensioen en genoeg verlofdagen voor.
En als je snel genoeg reageert, kun je je nog opgeven voor het volgende teamuitje!

Interesse in deze baan?
Heb je interesse in deze baan stuur dan voor 15 april jouw CV en motivatie naar Niels Heijnen, onze Business Controller. Zijn e-mail adres is: nheijnen@joordens.com
Heb je nog vragen over ons bedrijf of over jouw toekomstige functie, bel dan gerust even met Niels. Je kunt hem bereiken op: 06 89 927 608