Joordens Vacature

Financial accountant (M/V, 32/40 uur p/w)

Word jij onze financiële alleskunner?
We zijn op zoek naar een nieuwe collega die niet alleen graag de financiële administratie bijhoudt, maar tegelijkertijd ook dapper genoeg is om bij ons te komen werken.
Ga jij de uitdaging aan?

Wie zijn wij?
Wij zijn J. Joordens’ Zaadhandel B.V. Al meer dan 100 jaar concentreren wij ons vol passie op het veredelen, telen en verkopen van zaden van onder andere groenbemesters, grassen en voedergewassen.
Wat ooit begon als klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming die alweer bijna 30 jaar onderdeel uitmaakt van de Franse R.A.G.T.-groep.
Wij maken al enige jaren een sterke groei door en hebben grootse plannen voor de toekomst.
We zijn een informele organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar we op vrijdagmiddag ook samen gezellig de week afsluiten.

Achtergrond van de vacature
Joordens is ambitieus en volop in beweging. Voor de komende jaren hebben we een aantal leuke uitdagingen waaronder bijvoorbeeld de implementatie van een nieuw ERP pakket.
Deze vacature betreft een bestaande positie en je gaat dus het werk voortzetten van onze huidige Financial Accountant.
Standplaats van deze functie is ons kantoor in Kessel

Wat ga je doen?
De balans en P&L kennen geen geheimen voor jou. Je wordt namelijk verantwoordelijk voor de financiële administratie van Joordens en voor de financiële administratie van een zusterbedrijf.
Dit betekent dat er heel veel verschillende topics via jou gaan lopen. Een greep uit jouw takenpakket zijn onder andere uiteraard de verwerking van inkoopfacturen en de bankmutaties.
Daarnaast verstuur je de BTW aangiftes en boekt de salarisverwerkingen. Je verzorgt de CBS aangiftes en vraagt de WBSO subsidie aan.
Je rapporteert aan de business controller en werkt samen met 2 directe collega’s die je ondersteunen met de administratie.

Wat zijn jouw talenten?
We verwachten van jou dat je uitblinkt op een aantal specifieke competenties. Met name verwachten we dat jij zeer nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat.

  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden
  • Je bent een echte teamspeler
  • Je hebt ervaring met financiële pakketten / ERP systemen
  • Je beheerst de Engelse taal goed (zowel schriftelijk als verbaal)

Verder ben je in het bezit van een HBO diploma in een administratieve richting en breng je een gezonde dosis humor mee naar kantoor.

Wat kunnen wij jou bieden?
We bieden je een baan in een leuk en divers team in een uitdagende werkomgeving.
Daar ontvang je natuurlijk een goed salaris, pensioen en genoeg verlofdagen voor.
En als je snel genoeg reageert, kun je je nog opgeven voor het volgende teamuitje!

Interesse in deze baan?
De werving & selectie van deze vacature hebben wij uitbesteed aan Xelect Recruitment as a Service, onderdeel van de Vaes & Linthorst groep.
Vragen over de vacature? Neem contact op met Kay Dings: kay@x-elect.nl of bel +31648003628