Joordens Zaden

International sales accountant and relationship manager

Sta jij binnenkort op ons demonstratie-veld in de volle zon onze gewassen te promoten?
We zijn op zoek naar een collega die zijn/haar bijdrage levert aan onze internationale sales activiteiten.

Wie zijn wij?
Wij zijn Joordens’ Zaadhandel B.V. Al meer dan 100 jaar concentreren wij ons vol passie op het veredelen, telen en verkopen van zaden van groenbemesters, grassen en andere gewassen. Onze klanten, groothandelaren in zaaizaden, zijn gevestigd in meer dan 30 landen wereldwijd. Wat ooit begon als klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming die alweer bijna 30 jaar onderdeel uitmaakt van de Franse R.A.G.T.-groep. We zijn een informele organisatie waar hard gewerkt wordt maar waar we op vrijdagmiddag ook samen gezellig de week afsluiten.

Achtergrond van de vacature
Joordens is ambitieus en volop in beweging. We willen onze internationale business stapsgewijs uitbreiden.
Jij vormt hierbij een belangrijke schakel. Ons sales team bestaat uit 4 personen en legt verantwoording af aan de algemeen directeur.

Wat ga je doen?
Je onderhoudt de relatie met onze klanten en zet hun behoeften om naar concrete sales orders.
Daarbij maak je handig gebruik van technische teeltkennis en je commerciële inzichten.
Je gaat op bezoek bij onder andere buitenlandse klanten, traint bijvoorbeeld hun sales teams en komt daar in contact met eindgebruikers van onze gewassen. Zo wordt jij de ideale sparring partner voor onze klanten.

Daarnaast ken je de huidige uitdagingen van de agrarische sector en weet deze om te zetten naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je treedt op als ambassadeur van onze productportefeuille.
Je gaat nauw samenwerken met onze veredelaars in onze zoektocht naar nieuwe rassen.

Wat zijn jouw talenten?
We verwachten van jou dat je uitblinkt op een aantal specifieke competenties

  • Je bent een energiek persoon, communiceert makkelijk en hebt een commerciële instelling
  • Je bent goed in het onderhouden van contacten met mensen met verschillende culturele achtergronden
  • Je bent flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer
  • Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan in de agrarische sector

Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een aan de HAS afgeronde opleiding). Je spreekt vloeiend Engels en/of Frans. Als je daarnaast ook nog Spaans en/of Duits spreekt is dat helemaal fantastisch.

Wat kunnen wij jou bieden?
We bieden je een baan in een leuk en divers team in een uitdagende moderne werkomgeving. Daar ontvang je natuurlijk een goed salaris en voldoende verlofdagen voor. Bovendien neem je deel aan onze pensioenregeling. Verder spreekt het voor zich dat je een leaseauto, laptop en smartphone nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

Interesse in deze baan?
Heb je interesse in deze baan stuur dan jouw CV en motivatie voor 15 februari aanstaande naar info@joordens.com, onder vermelding van “Vacature International Sales accountant and relationship manager”

Heb je nog vragen over Joordens Zaden of over jouw toekomstige functie, bel dan gerust even met je nieuwe manager John Smolenaars. Je kunt hem bereiken op 06-51116941.