Joordens Zaden

Let’s grow better soil

“Bij Joordens geloven we dat een betere bodem de basis vormt voor een meer duurzame en winstgevende landbouw. De bodem is daar, waar gewassen rusten, ademen en gedijen. Daarom richten wij ons op de bodem.

De kwaliteit van landbouwgrond is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Het verzorgen van de bodem is echter niet eenvoudig. Daarom willen we samen met u blijven leren over bodemverbetering. Alleen door samenwerking kunnen we een nieuw evenwicht creëren.

 

Wij zijn goede en geduldige luisteraars die alles willen weten over de eigenschappen van uw bodem, uw uitdagingen en ambities. We zijn niet alleen geïnteresseerd in manieren om de opbrengst van uw volgende oogst te verhogen, maar ook in het verbeteren van uw toekomstige oogst. De toekomst van de landbouw is circulair, we moeten teruggeven aan de bodem wat we eruit halen. Veel bodems moeten opnieuw in evenwicht worden gebracht. Onze passie is om u hierbij te helpen. Wij bieden de flexibiliteit die uw bedrijf nodig heeft.

Allereerst bieden we met zorg geteelde gewassen met eigenschappen voor het verbeteren van de bodemkwaliteit. Bovendien hebben we veel ervaring in het beoordelen welke rassen het beste bij uw lokale situatie passen en hoe ze kunnen worden gebruikt om specifieke doelen te bereiken of specifieke problemen op te lossen. We weten veel over rotaties, periodieke metingen en microbiële interacties. Wij stellen onze kennis, ervaring en rassen ter beschikking, gebaseerd op de wederzijdse overtuiging, dat zorg voor de bodem prioriteit heeft.”

John Smolenaars – Managing director Joordens Zaden