Joordens Zaden

Verwerking zaaizaden

Het vermeerderen van zaden wordt gecoördineerd door een team van toegewijde mensen. Zij zoeken percelen met de best mogelijke omstandigheden om zaad te telen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle partijen zaad worden zorgvuldig gereinigd en verwerkt met hoogwaardige apparatuur.

Zaden van soorten die wij niet zelf hebben gekweekt, verkrijgen wij uit ons uitgebreide netwerk. Relaties met toonaangevende zaadproductiebedrijven strekken zich uit over de hele wereld.

Joordens beschikt over meer dan 11.500 m² magazijn. Een enthousiast team zorgt ervoor dat de zaden van groenbemesters, voedergewassen, grassen en mengsels worden gereinigd, verwerkt, verpakt en gereedgemaakt voor verzending met geautomatiseerde machines. Op verzoek verzorgen wij langdurige opslag, kwaliteitscontrole of wij regelen de distributie rechtstreeks naar uw klanten.

Het logistiek- en productieteam zijn zeer ervaren om aan de verzoeken van onze klanten te voldoen.  Joordens staat voor hoogwaardige zaden van rassen van wereldklasse. Het scala aan rassen biedt onze klanten oplossingen die passen bij de huidige landbouw. Door voort te bouwen op onze jarenlange ervaring en de tools van vandaag te gebruiken, creëren we de rassen van de toekomst.